Yangın Merdiveni Kapısı İkitelli No Further Mystery
Yangın Merdiveni Kapısı İkitelli No Further Mystery
Blog Article
Yegâne kanat yangın baplarımız Dkp veya Galvaniz sac üzerine epoksi polyester toz fırın boyalı olarak üretilmektedir. Kapı kasaları 1,5mm sacdan noksan yahut sandık olarak üretilmektedir.
Yangın takkadak bizimle yangın arasında belirli bir müddet bizi koruyan kapılara, yangın kapısı dendiğini elan önceki kırlarımızda bahsetmiştik. Sundurma kurtaran yangın kapıları aslında toplu konutlardan, Alışveriş merkez’lere kadar bir çok alanda zorunluluk olarak da zıtmıza çıkmaktadır.
Yangın Güvenliği Planı: Yangın merdivenleri, yangın emniyetliği maksatının nazik bir parçbeyıdır. Bu planlar, yapı sakinlerinin yangın sırasında elbette eylem etmeleri gerektiğini belirler.
Yangın kapıları, yangının kontrol şeşna aldatmaınmasında yaşamsal bir rol oynar. Yangın bapları; oluşabilecek hasarı ve olası mali kaybı azaltması açısından mehabetli örutubet taşır.
Doğal ve normal olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat mideeride zikıymet bir varlığını unutan kişilerin bir müdrike adrenalin ile girmeye çallıkışması daha tedbir aldatmaınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.
Metanet: Yangın merdivenleri, etkili sıcaklıklara ve yangının illet olduğu koşullara dayanıklı olmalıdır. Yangın çıktığında sakin bir şekilde tahliye katkısızlamalıdır.
Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen yapılabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve taraf kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.
Ancak kal konusu olan 21,5 metreden faik her gestaltda yangın merdiveni bulundurulması zaruri tutulmaktadır. Bu aşamadan ve yükseklikten sonra nazarıitibar edilmesi Yangın Merdiveni Kapısı İkitelli müstelzim konu artık kaç tane yangın merdiveni olması gerektiğidir.
TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara yaraşır biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.
Dairesel yangın merdiveni, adından da anlaşılacağı üzere fevkdan dunya daire şeklinde inilmesini sağlayıcı ve bu şekilde montajı meydana getirilen merdiven çeşitleridir. İnsanların dairesel hareketlerde bir yerden ivedi durumda inebildikleri, bunun süratı kesmediği çeşitli bilimsel tetkikat ile de hunıtlandığı karınin, yangın merdivenlerinin bu şekilde tasarlanmasına karar mevdutir.
Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.
özge yandan bu çeşide hüküm verilen temelı binalarda ise müstevi merdivenlerin yerleştirilememesi de hüküm ita sürecinde canlı olmaktadır.
Binaların yangın güvenliğini sağlamak açısından kanunlara tam olarak riayet edilmesi ve boşlama dair hassasiyetle deprem edilmesi yaşamsal örutubet taşır. Dolayısıyla kullanma amacı değişen binalarda yangın merdiveni kaç katta mecburi mevzusunun yeninde bileğerlendirilmesine ihtiyaç duyulur.
Binanın yüksekliği bile yangın merdiveni zorunluluğunda dikkate kızılınmaktadır. Yükseklik 21,5 metreden az ise yangın merdiveni istenmemektedir. Bundaki ölçüt, yangın yerinde asıl giriş çıkışlardan tahliyenin veya hayat-cam üzere birimlerden tahliyenin esenlığı riske sokmaması olarak nitelendirilmektedir.